2de Spoor en De Verzuimmakelaar – Introductie operationeel directeur

Onze focus als dienstverlener zal niet veranderen, we blijven onze klanten optimaal bedienen. Marijn is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij onze softwareleverancier. Zij leveren het systeem Xpert Suite. Een groot gedeelte van onze dienstverlening wordt vanuit dit systeem uitgevoerd. Marijn heeft veel kennis omtrent de software en kijkt ernaar uit deze verder uit te rollen binnen onze organisaties. Hij ziet het als een geweldige kans om door verdergaande digitalisering onze dienstverlening in de markt van verzuim persoonlijker te maken door efficiënter te gaan werken.

Dit betekent in de praktijk dat de werkprocessen van onze coaches en casemanagers doelmatiger worden ingericht en zij zich nog meer kunnen focussen op de maatwerkoplossingen binnen het (re-integratie)proces. De backoffice is verzekerd van soepel lopende interne processen, wat het werkplezier zal verhogen. Samen met Marijn blijf ik de contacten onderhouden met klanten en prospects. Daarbij zal ik me nog meer richten op vakinhoudelijke zaken en de nieuwe ontwikkelingen die op ons afkomen.

Wij hebben enorm veel zin in deze boost voor onze organisaties. Voor jou als klant verandert er in de basis eigenlijk niet zoveel. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wil je alvast kennismaken met Marijn, dan kun je hem benaderen via 06-16307866.